The Domain Name Industry News 
DomeinForum

Namedrive Sales

Filed under: Algemeen — admin at 12:47 pm on Wednesday, December 23, 2009

Namedrive lijkt al een tijd een mooie database op te bouwen met te koop staande domeinnamen. Wellicht als een interessant alternatief voor alleenheerser Sedo?  Hoe dan ook, de eerste verkoopresultaten zijn recent bekend gemaakt sinds de start 6 maanden geleden. Via het NDX platform van Namedrive hebben intussen 4526 domeinen een nieuwe eigenaar gevonden voor een totaal bedrag van 4,64 Mln USD. (ofwel een gemiddelde prijs van net iets meer dan duizend USD)

Het merendeel betrof COM en DE sales (40%) maar ook een NL sale staat in de ranking voor een kleine 2000 euro (speter.nl)

De marktplaats van Namedrive bevat inmiddels 1,4 Mln domeinen (ruime 10% van Sedo) en een kleine 10.000 gebruikers. De resultaten lijken me bemoedigend en ik ben dan ook benieuwd naar de ontwikkelingen in 2010! Een beetje concurrentie in deze markt kan geen kwaad dacht ik zo…

 Meer info: DNN

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.