The Domain Name Industry News 
DomeinForum

CO.NL extensie bestaat 1 jaar

Filed under: Algemeen, ccTLD's — admin at 3:14 pm on Tuesday, November 3, 2009

Luxemburg, 2 november 2009 – Ter ere van het eenjarig bestaan van de .co.nl extensie op 18 november, kondigt EuroDNS een interessante promotie aan op deze Nederlandse domein extensie.

Registreer nu je eigen .co.nl domein voor slechts 9,99 met de promotie code CONL999 of klik hier. Deze korting is van kracht tot eind December 2009.

CO.NL’s algemeen manager, Sander Scholten, licht toe “het afgelopen jaar is voor ons erg hectisch geweest en het is erg bevredigend om de stabiele groei van het aantal CO.NL namen te zien. De domeinen worden niet alleen geregistreerd maar veelal ook actief gebruikt door de houders. Subdomeinen met de .co.nl uitgang vormen een locaal alternatief voor de .NL, die inmiddels 3.6 miljoen registraties telt. De afnemende beschikbaarheid van .NL domeinen ondersteunt o.i. het bestaansrecht van de alternatieve .co. extensie. Daarnaast beschikt CO.NL over een groot Internationaal potentieel met de nodige traffic en de beste domeinen voor uw business zijn misschien nog wel beschikbaar!”.

Tijdens de eerste voorrangsfase, een jaar geleden, hebben met name de houders van een merkrecht hun namen vastgelegd. Denk daarbij aan www.heineken.co.nl, www.podcast.co.nl, www.bacardi.co.nl, www.coach.co.nl en www.coach.co.nl. Na deze voorrangsfase volgde een bijzonder succesvolle Landrush en de volledige openstelling van de registraties voor iedereen vanaf de Go Live.

De co.xx domein extensies staan voor 20% van alle wereldwijd geregistreerde country code domeinnamen en ruim 45 landen promoten hun .co.xx extensie als dè lokale standaard. CO.UK bijvoorbeeld, is een bijzonder populaire domein extensie met ruim 8 miljoen registraties. Het zelfde geldt voor CO.NZ, het subdomein van Nieuw Zeeland. Het doel van deze COmmerciële extensies is duidelijk en er gelden veelal minder restricties voor een .co.xx registratie, wat deze domeinnamen erg aantrekkelijk maakt voor personen en bedrijven zonder vestiging in het land van deze extensie.

Voor meer informatie over CO.NL: Zie www.domain.co.nl. Om te profiteren van onze promotie klik hier.

Over EuroDNS
EuroDNS is een domeinnaam registrar met een specialisatie in Internationale domein extensies. Gevestigd in Luxemburg met lokale kantoren in Europa, de VS en Azië, bedient EuroDNS een grote variëteit aan klanten: van het MKB tot een aantal van ‘s werelds grootste domein investeerders. Door een actieve participatie in de belangrijkste industrie fora, waaronder ICANN en de INTA, streeft EuroDNS naar een verdere promotie van e-Commerce en adoptie van het Internet. www.eurodns.com

Contact:
Melanie Delannoy
EuroDNS
2, Rue Léon Laval
3372 Leudelange, Luxembourg

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.