The Domain Name Industry News 
DomeinForum

SIDN heft domeinnaam verhuizende wanbetaler op

Filed under: SIDN — admin at 12:14 pm on Thursday, September 24, 2009

Een SIDN deelnemer moet meewerken aan de verhuizing van een .nl-domeinnaam. Ook als de houder van de .nl-domeinnaam een wanbetaler is. Dit is SIDN deelnemers een doorn in het oog. Wanbetalers kunnen hier door van deelnemer naar deelnemer verhuizen, zonder maar een cent te betalen. De oplossing van SIDN: De bewuste domeinnaam snel opheffen. Dit idee lijkt echter problematisch. Zodra DRS-EPP is ingevoerd moet de verliezende deelnemer de houder van het .nl-domeinnaam binnen 5 dagen voorzien van een token, waarmee de nieuwe deelnemer de verhuizing kan inzetten. Verstrekt de verliezende deelnemer het token niet, dan gelden er zware sancties, zoals uiteindelijk een royement als deelnemer. Lees verder op ISPam

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.