The Domain Name Industry News 
DomeinForum

CO.NL gaat morgen Live!

Filed under: Algemeen, ccTLD's — admin at 2:27 pm on Tuesday, April 14, 2009

Amsterdam, 14 april 2009 – De CO.NL Operator kondigt vandaag met trots de start van de Go Live periode aan. Vanaf morgenmiddag 16:00 CET kunnen alle aanvragen worden ingediend door iedereen met interesse in een .co.nl domein, zonder verdere restricties of voorrangsregelingen. Alle aanvragen zullen worden geaccepteerd op basis van het principe ‘wie het eerst komt, het eerste maalt’ en zoals gebruikelijk, is een lokale aanwezigheid in Nederland niet vereist.

CO.NL heeft zich al in een grote belangstelling van Merkrecht houders, bedrijven en particulieren mogen verheugen. Sander Scholten, CO.NL General Manager, voegt daaraan toe, “Wij zijn erg content met de reeds behaalde resultaten en de betrokken reacties van mensen op onze nieuwe Internationale domeinextensie. CO.NL wordt gezien als een succesvol alternatief voor de Nederlandse markt en de positionering van een merk of bedrijf als onderdeel van de Internationale gemeenschap. De aanstaande Go Live periode is voor iedereen de uitgelezen kans om daar gebruik van te maken”.

Veel generieke namen en merknamen die zijn geregistreerd tijdens de Sunrise fases zijn inmiddels actief in de namespace en trekken al Internationale traffic en page views van internet gebruikers. Scholten becommentarieert “.CO. domeinen zijn de standaard in miljoenen webadressen en worden wereldwijd begrepen, wat de registratie van een naam onder .co.nl tot een logische keuze maakt. Maak morgen dan ook gebruik van de Go Live periode om een eigen naam te registreren!”

Iedereen met interesse in deelname aan de CO.NL Go Live periode kan kiezen tussen de ruim 50 deelnemende CO.NL Registrars: http://domain.co.nl/en/accredited-registrars.html

Meer informatie over CO.NL staat op de officiële CO.NL site: http://domain.co.nl/nl/welkom.html

Over de Operator
De CO.NL Operator is opgericht in 2007 om de uitgifte van third level domeinen onder .co.nl te verzorgen en om alle geregistreerde .co.nl domeinnamen te beheren. De organisatie opereert onder de nationale Nederlandse TLD die wordt beheerd door de SIDN maar heeft geen verdere relatie met deze stichting. CO.NL wordt direct vanuit Amsterdam aangestuurd met de technische back-end van EuroDNS SA, een wereldwijd opererende Registrar van internet domeinnamen.

Contact:
Sander Scholten
General Manager
CO.NL Operator
Email : sscholten@domain.co.nl

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.