The Domain Name Industry News 
DomeinForum

Toys.com verkocht voor 1.25 Mln USD

Filed under: Domain Sales — admin at 6:27 pm on Wednesday, February 11, 2009

Weer is een domeinnaam voor een miljoenenbedrag verkocht. Vorige week nog meldden we de overname van fly.com voor 1,4 miljoen euro. En naar nu bekend is geworden is ook de domeinnaam Toys.com afgelopen week verkocht. De koper betaalde 1,25 miljoen dollar, een kleine miljoen euro. De domeinnaam was eigendom van The Parent Company, een bedrijf dat is grote moeilijkheden verkeert en faillissement aanvroeg in december 2008. Er werden ook diverse andere domeinnamen verkocht.

De koper van Toys.com is het relatief onbekende Faculty Lounge. Er werden ook nog enkele andere domeinnamen verkocht. De drie domeinnamen Birthdays.com, Pinata.com, eParties.com werden voor in totaal 150.000 euro verkocht aan Done Ventures. De domeinnaam eKids.com ging voor 12.500 euro over in andere handen. En Hobbies.com en iToys.com werden voor 76.000 euro verkocht aan het bedrijf Domain Equity.
De site toys.com laadt op dit moment zeer traag. Er wordt speelgoed via de site verkocht. Onbekend is wat de nieuwe eigenaar ermee gaat doen.

Bron: Hyped.nl

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.