The Domain Name Industry News 
DomeinForum

Te koop: britain.co.uk

Filed under: Algemeen, Domain Sales, ccTLD's — admin at 3:21 pm on Friday, April 18, 2008

Britain.co.uk is één van de topdomeinen die te koop staan tijdens de Internet World show in Earls Court eind april. Tijdens deze show staan meer dan 2000 generieke domeinen te koop, waaronder maps.co.uk, dad.co.uk, searchengine.co.uk en technicalsupport.co.uk.

Degenen die vorig jaar ook op Domainfest in Amsterdam waren herinneren zich vast Edward Hayward nog wel, aanwezig met zijn memorabledomains.co.uk. Het zijn Edward’s topnamen die te koop zullen worden aangeboden. Het is naar zijn zeggen een perfect moment om de generieke namen op de markt te brengen: Met verkopen als cruises.co.uk en sport.co.uk wordt het grote publiek zich steeds meer bewust van de grote waarde die beschrijvende namen vertegenwoordigen.

Ofwel met de woorden van Edward: “A generic domain name is an investment that can bring more online visits, leads and sales by driving recognition and recall of a company’s web address, building credibility and market presence, improving website usability and lifting the results of search promotions.”

Naast bovenstaande namen kan je de volgende domeinen tegenkomen in het overwegende .co.uk portfolio van memorabledomains: BiometricSecurity.co.uk, LoftInsulation.co.uk, IdentityCard.co.uk, MerchantAccounts.co.uk, PingPong.co.uk, CarNavigation.co.uk, Garments.co.uk, ConsumerFinance.co.uk, MapleSyrup.co.uk, Charisma.co.uk, CatalogueShopping.co.uk, ProcessAutomation.co.uk, Dad.co.uk, TelephoneNumber.co.uk, Jerseys.co.uk, PhotoAlbums.co.uk, Popularity.co.uk, SearchEngine.co.uk, MP3Music.co.uk, CrosswordPuzzle.co.uk, PressReleases.co.uk and WirelessInternet.co.uk.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.