The Domain Name Industry News 
DomeinForum

.Asia Landrush opent met 300.000 aanvragen

Filed under: Algemeen, ccTLD's — admin at 12:14 pm on Friday, February 22, 2008

DotAsia, de registry die de .asia TLD beheert heeft bekend gemaakt dat er op de eerste dag van de Landrush 266.663 aanvragen zijn ontvangen. Hiermee komt de teller van alle aanvragen ytd (incl Sunrise) op 298.861 te staan. De Landrush duurt nog tot 12 Maart waarna de meervoudig aangevraagde .asia’’s een veiling procedure in zullen gaan.

Van alle ontvangen aanvragen komt 35% uit Azie, 40& uit Noord Amerika en 24% uit Europa. Van alle aangevraagde domeinen op de eerste dag van de Landrush zijn er voor 28.000 meer dan één aanvraag binnengekomen.

De top 10 van registrars die de meeste aanvragen hebben ingediend:
01. EuroDNS S.A.
02. Dotalliance Inc
03. Communigal Commnications Ltd
04. GoDaddy
05. Gabia
06. HiChina Web Solutions Ltd.
07. Key-Systems
08. NamesBeyond
09. DomainPeople
10. eName Corp

Over de DotAsia Organisatie:
DotAsia Organisation (www.dotasia.org) is the Sponsoring Organisation and Registry Operator for the .Asia Sponsored Generic Top Level Domain. DotAsia is a not-for-profit, community-based organisation incorporated in Hong Kong. The .Asia domain aspires to embrace this dynamism in the Asia Century to become a nucleus, intersection and breeding ground for Internet activity and development in the region. To learn more about DotAsia, please visit: www.registry.asia.
Media Enquiries:
For press enquiries, please contact Pavan Budhrani at +852.3741.0015 (pavan@registry.asia)

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.