The Domain Name Industry News 
DomeinForum

Veiling ‘mobiele’ domeinnamen

Filed under: Domain Sales — admin at 2:58 pm on Thursday, January 31, 2008

In een artikel op de site van Mobile Cowboys wordt vermeld dat de domeinnaam voip.nl te koop staat. Men schrijft verder:

“Uit nieuwsgierigheid ging ik even kijken op die url en zag tot mijn verbazing dat dezelfde domeinnaamboer nog een aantal ‘mobiele’ domeinnamen te koop heeft staan.

Zo kun je onder andere bieden op umts.nl en gprs.nl, maar ook smartphone.nl staat in de etalage. Natuurlijk staat er niet bij wat het hoogste bod op dit moment is dus mocht je dat willen weten, of interesse hebben in een van die domeinnamen, dan moet je zelf even een bod doen ;-) Of contact proberen op te nemen met Qualitycom / Uniserver.

Wat ik overigens wel om moest lachen is de argumentatie van Qualitycom in het persbericht waarom je de domeinnaam voip.nl zou moet kopen. Lees even mee:

“Internetnaam voip.nl is te koop. Het populaire VoIP maakt bellen via Internet mogelijk en groeit explosief. Consumenten en bedrijven bellen massaal via Internet om gemiddeld 50% van de telefoonkosten te besparen. . . . .Telecomfirma’s, kabelaars en softwarebedrijven strijden om de gunst van de klant. Ze willen zonder uitzondering allemaal de belangrijkste VoIP leverancier worden. Via Internet en voip.nl selecteren bedrijven veelal hun leverancier.”

Ik doel dan vooral op die laatste zin en de wijsheid dat bedrijven nu al voip.nl bezoeken om een VoIP leverancier te kiezen. Uhhm, ga even naar de url en vertel mij waar je die leveranciers dan kunt selecteren. . . ”

>> De huidige eigenaar is het Delftse bedrijf MTG Nederland b.v., en ongeacht het commentaar van Mobile Cowboys verwacht ik dat deze namen mooie xxxx bedragen kunnen gaan opleveren!

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.