The Domain Name Industry News 
DomeinForum

Succesvolle eerste .asia veiling

Filed under: Algemeen — admin at 11:54 am on Monday, January 28, 2008

De DotAsia meldt dat de eerste batch met Sunrise domeinveilingen met succes is afgesloten. Deze veilingen worden gehouden onder de aanvragers van hetzelfde .asia domein gedurende een specifieke Sunrise fase (2a en/of 2b). De gemiddelde prijs die een .asia opbracht tijdens deze veiling is 1500 USD, met uitschieters naar tienduizenden USD. In totaal zijn er voor ruim 600 domeinen meerdere aanvragen binnengekomen tijdens Sunrise 2a op een totaal van 15.000 aanvragen. De laatste fases van de .asia Sunrise lopen nog en sluiten volgens planning op 31 januari. Vanaf 20 Februari zijn de registraties open voor het publiek zonder voorrangsrechten.

Een aantal verrassingen uit de veiling waren www.tyco.asia (7600 USD) en www.extra.asia (slechts 10 USD). Op dit moment lopen de veilingen nog voor www.parliament.asia (huidige bod 5200 USD) en www.next.asia (huidige bod 1050 USD). Alle veilingen zijn verder te volgen op www.registry.asia

Over DotAsia
DotAsia Organisation (www.dotasia.org) is the Sponsoring Organisation and Registry Operator for the .Asia Sponsored Generic Top Level Domain. DotAsia is a not-for-profit, community-based organisation incorporated in Hong Kong. Asia has developed into a global force in the international commercial, political and cultural network. The .Asia domain aspires to embrace this dynamism in the Asia Century to become a nucleus, intersection and breeding ground for Internet activity and development in the region. To learn more about DotAsia, please visit: http://www.registry.asia.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.