The Domain Name Industry News 
DomeinForum

Directeur SIDN naar Nominet

Filed under: SIDN — admin at 3:41 pm on Monday, October 29, 2007

Nominet, de .co.uk domeinnaam registry, zal voor 1 dag geleid gaan worden door Roelof Meijer, Algemeen Directeur van de .nl domeinnaam registry in Nederland. In het kader van een goed doel is deze positie de afgelopen week geveild, waarbij het hoogste bod door SIDN werd uitgebracht.

Het originele persbericht: 

Nominet veilt posities senior management voor goede doel
 
• Directeur van SIDN, de Nederlandse .nl domeinnaam registry, gaat gedurende 1 dag de .uk registry leiden
• Senior managent posities geveild voor GBP 15.436,-. Geld zal ten goede komen aan het belangrijkste goede doel voor kinderen met kanker: CLIC Sargent.
24 Oktober 2007 – Nominet, de .uk domeinnaam registry, zal voor 1 dag geleid gaan worden door Roelof Meijer, Algemeen Directeur van de .nl domeinnaam registry in Nederland.

Het initiatief in onderdeel van een support programma voor goede doelen, dat gecoördineerd wordt door de Charity Action Group. Nominet veilde senior management posities aan haar leden, om zo bieders de kans te geven gedurende 1 dag Nominet te leiden. Totaal is er voor GBP 7.219,- geboden, wat door Nominet verdubbeld is naar GBP 15.436,-.

LesLey Cowley, CEO Nominet: “Wij zijn erg blij met de gulheid van iedereen die geboden heeft. Naast het geld inzamelen voor een zeer goed doel, vind ik het bovendien erg leuk om met Roelof van baan te wisselen. Dat geeft ons de kans om eens goed het leiden van .nl in Nederland te vergelijken met het leiden van .co.uk.”

Jennifer Webb, CLIC Sargent: “Het is leuk te zien hoe Nominet met creatief denken geld ophaalt voor het door hun gekozen goede doel, en volgens mij hebben ze het met veel plezier gedaan. Wij wensen Roelof veel succes met het leiding geven aan .uk voor een dag.”

Roelof Meijer, Algemeen Directeur SIDN: “Dit is een fantastisch initiatief van de medewerkers van Nominet. Daarnaast is het een mooie gelegenheid voor Lesley en mij om zaken te vergelijken, terwijl er tegelijkertijd geld wordt ingezameld voor het goede doel.”

Voor meer informatie:
www.clicsargent.org.uk
jobswap.nominet.org.uk

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.