The Domain Name Industry News 
DomeinForum

Hostnet behaalt half miljoen domeinnaamregistraties

Filed under: Algemeen — admin at 1:05 pm on Friday, October 21, 2011

Persbericht: AMSTERDAM, 20-10-2011, heeft domeinaanbieder en hostingprovider Hostnet de 500.000ste domeinnaam geregistreerd voor een van haar klanten. Daarmee is Hostnet in Nederland een van de grootste spelers op het gebied van domeinregistraties.

Harold Douwes, directeur van Hostnet, is trots op een half miljoen domeinnaamregistraties: ‘De afgelopen jaren zien we een enorme groei van het aantal geregistreerde domeinnamen. Steeds meer mensen weten Hostnet te vinden voor het registreren van hun domein. Klanten geven aan dat ze voor Hostnet kiezen vanwege onze uitstekende service en de brede keuze aan domeinextensies.’

Al jaren is het Nederlandse .nl domein de snelst groeiende domeinextensie van Nederland. Dat is terug te zien aan de cijfers van de afgelopen jaren. Afgelopen juni meldde Hostnet al op haar website dat ze als eerste hostingprovider 300.000 .nl domeinen wist te registreren. Deze trend lijkt zich voort te zetten. En dat geldt niet alleen voor de .nl domeinnaam, bij andere domeinen is ook sprake van een flinke groei. (Verder lezen…)